SWEDENROCK VÅFFLOR OCH GAMLA FESTIVALMINNEN!
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50.000 festivalbesökare varje år) som tog min “sova-i-tält-på-festival-oskuld”. Det var inte kul mina vänner, inte kul alls, det var precis som när jag förlorade oskulden på riktigt! Kladdigt, fumligt, knöligt och väldigt icke romantiskt.För det första så fick jag slå upp tältet i en stor gyttjepöl eftersom det hade regnat i en vecka innan vi kom dit och den enda lagom stora fyrkant som fanns kvar till mig var brevid ett stort dike som människor ( läs killar) använde som toalett. Så många snoppar som jag såg på den festivalen har jag nog aldrig sett i hela mitt liv!
  • 2 veckor drar hela kalaset igång och det är lite som om Hultsfredsborna får en rejäl “klatch” i röven då de nyfiket ger sig ut för att stirra och peka ut de stackars festivalarna (jag själv är säkert värst).I Hultsfred har artister som Metallica, Snoop dog, Black sabbath,Motorhead, The Ramones, Pantera, Rage against the machine, System of a down mfl spelat, hängt och supit i parkområdet där jag motionerar nästan dagligen. Ett år efter att Metallica spelade så hittade jag ett signerat plektrum på marken där scenen hade stått på min dagliga eftermiddagspromenad….Jag var på den spelningen och jag såg när de kastade ut allt möjligt ” skit” till fansen, men någon missade att plocka upp det lilla plektrumet och nu är det mitt!
  • 40 kvadratmeter hotellrum med eget kök och tvrum, 700 meter ifrån självaste festivalplatsen är vad jag har bokat,för nu är jag vuxen och behöver både min skönhetsömn, stadig frukost och gott om svängrum om jag ska orka headbanga i två dagar (vilket jag antagligen inte orkar ändå trots alla faciliteter)!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.